ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Scapa de kilogramele in plus luate de Craciun - articole medicale

Scapa de kilogramele in plus luate de CraciunDaca ati mancat mai mult decat trebuia la masa de Craciun si vreti sa scapati de kilogramale acumulate nu trebuie sa recurgeti la infometare, ci trebuie sa fiti cumpatati si sa urmati cateva sfaturi utile date de specilistii in nutritie si fitness.

Medicii nutritionisti va recomanda sa urcati pe cantar de doua ori pe zi, mai exact dimineata si seara, iar atunci cand observati ca ati acumulat chiar si 500 de grame in plus trebuie sa renuntati la cozonac, caltabos, sarmale, racitura sau dulciuri, informeaza Gandul.

In plus, dupa fiecare masa ar trebui sa mancati jumatate de grapefruit, deoarece acesta este fructul "minune" care "arde" grasimile.

Specialistii mai recomanda doua mese de fructe pe zi, deoarece acestea accelereaza metabolismul, si alimente bogate in vitamina C.

Specialistii in fitness spun ca miscarea este esentiala, mai ales cand mancam de doua ori mai mult decat intr-o zi obisnuita de aceea dansati, mergeti in parc si cateva exercitii fizice.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-28-2009/scapa-de-kilogramele-in-plus-luate-de-craciun-983479




Scapa de kilogramele in plus luate de Craciun - articole medicale - startsanatate