ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Scapa de riduri cu aminoacizi - articole medicale

Scapa de riduri cu aminoaciziRidurile ne dau mari batai de cap si pentru a scapa de ele am face multe lucruri. Mai nou, poti scapa de riduri si poti micsora porii dilatati cu un tratament pe baza de aminoacizi.

"Este vorba despre o solutie injectabila care se poate folosi pentru reintinerire, ca tratament adjuvant altor proceduri estetice (laser, peeling, IPL - laserul cu lumina intens ), pentru atenuarea cicatricelor postacnee si micsorarea porilor si, nu in ultimul rand, pentru refacerea tonusului pielii dupa scaderea ponderala", explica dr. Andra Orosan, medic primar dermatolog, la un centru medical din Bucuresti, informeaza Gandul.

Aceasta injectie cotine aminoacizi si acid hialuronic. "O parte din aminoacizii continuti (lizina si leucina) sunt esentiali - acestia nu pot fi sintetizati de organism si, de aceea, trebuie adusi din exterior", mai spune doctorul Orosan.

Orosan spune ca pentru acest trament nu este nevoie ca persoana care a solictat aceasta interventie sa fie anesteziata.

"Solutia se injecteaza la nivelul zonelor pe care dorim sa le tratam. Datorita faptului ca injectarea se face cu ace foarte fine, tratamentul nu este dureros (se poate aplica, in prealabil, gheata pe zonele care urmeaza sa fie tratate)", spune medicul.

Pentru ca rezultatele sa fie eficiente se recomanda la inceput patru sedinte de injectare, a cate 100 de euro, dupa care urmeaza ca pacientul sa revina o data la cateva luni, in functie de caz.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-04-2009/scapa-de-riduri-cu-aminoacizi-966624




Scapa de riduri cu aminoacizi - articole medicale - startsanatate