ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Secretele unei diete reusite - articole medicale

Secretele unei diete reusiteSunt foarte multi oameni care isi doresc sa slabeasca, dar nu stiu ce anume sa faca pentru asta.

Specialistii in nutritie ofera cateva sfaturi acestor persoane si le asigura ca vor pierde din greutate in 30 de zile.

In primul rand trebuie sa te "antrenezi" mental pentru noul stil de viata pe care il vei aborda in urmatoarea perioada de timp. "Seteaza-ti" mintea sa abordeze diferit conceptia despre pierderea in greutate si sa trateze acest subiect ca pe un lucru care trebuie facut, nu ca unul optional.

Daca te vei pune in acord cu telurile tale vei obtine un succes garantat. Nu uita ca zaharul si dulciurile, in general, sunt inamicii siluetei tale. Trateaza-le ca atare si fereste-te de ele.

Limiteaza sau taie din meniul zilnic carnea rosie si inlocuieste-o cu peste, pui sau curcan. De asemenea evita sa mananci paine in aceste 30 de zile cat dureaza dieta.

In schimb, consuma multe legume si fructe. Este de preferat ca legumele sa fie consumate in starea lor naturala, nu fierte sau la gratar. Mananca cat mai multa hrana naturala. Daca vrei sa obtii o scadere in greutate ia cinci gustari pe zi in loc de doua mese principale, dar pana in ora 18.00.

Metabolismul corpului tau incetineste pe perioada serii. Bea foarte multa apa, cu cat mai multa cu atat mai bine. Asigura-te ca ai la tine o sticla cu apa indiferent de locul unde te afli. Dieta va avea succes daca vei face si exercitii timp de 15-20 de minute pe zi. Poti sa te plimbi, sa alergi sau sa te duci la sala.

Daca vei urma aceste sfaturi simple si eficiente vei pierde din greutate si te vei simti mai bine in pielea ta.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-15-2008/secretele-unei-diete-reusite-412524




Secretele unei diete reusite - articole medicale - startsanatate