ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Secretul care te scapa de celulita - articole medicale

Secretul care te scapa de celulitaCelulita este greu de inlaturat si le da adesea batai de cap femeilor. Exista o metoda care le poate scapa de ea, totul fiind la indemana oricarei femei.

Renee Loux, experta in domeniul cosmeticii, confirma succesul acestei metode, scrie apa fiarta. Acest amestec este lasat timp de 10 minute pentru a forma o pasta. Se adauga si doua linguri de ulei de masline. Uleiul ii va conferi acestei paste calitatea de a fi intinsa usor. Zonele cu celulita de pe corp sunt spalate cu apa calda si apoi se aplica pasta prin masarea zonei intr-un ritm circular.

Operatiunea de masare se face timp de doua minute. Dupa ce operatiunea este incheiata, se curata locul respectiv cu apa calda. Cafeina din cafea va avea efectul de a dilata vasele sanguine, ceea ce va duce la o strangere a tesutului. In plus, ea creste circulatia sangelui si reduce retentia apei. Antioxidantii din cafea ajuta la eliberarea toxinelor, aspect pozitiv si pentru sanatatea pielii.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/celulita/secretul-care-te-scapa-de-celulita-1191544




Secretul care te scapa de celulita - articole medicale - startsanatate