ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Secretul renuntarii la fumat - articole medicale

Secretul renuntarii la fumatCei care vor sa se lase de fumat au la dispozitie o solutie simpla si la indemana oricui. Doctorii sustin ca cel mai bine este ca oamenii sa recurga la fructe si legume, nu la plasturi cu nicotina si alte metode ajutatoare.

In studiul efectuat se arata ca oamenii care mananca fructe si legume in mod regulat au sanse mult mai mari sa renunte la tigari, arata inquisitr.com. Cercetatorii de la Universitatea din Buffalo au studiat 1.000 de fumatori cu varsta de cel putin 25 de ani.

Cei care renuntau la tigari si mancau cruditati aveau sanse de trei ori mai mari sa nu se apuce din nou de fumat decat cei care nu consumau fructe si legume.

Alti factori care trebuie luati in considerare in cazul renuntarii la fumat sunt si statutul socio-economic, varsta, venitul lunar si etnia.

In plus, cei care consuma multe fructe si legume au spus ca fumeaza prima tigara mai tarziu in cursul zilei. In cazul testelor de dependenta fata de tutun, ei au obtinut rezultate mult mai bune decat oamenii care nu consuma regulat fructe si legume.

Studiul a fost publicat luna trecuta in revista "Nicotine and Tobacco Research".


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fumat/secretul-renuntarii-la-fumat-1172318




Secretul renuntarii la fumat - articole medicale - startsanatate