ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Secretul unui somn odihnitor - articole medicale

Secretul unui somn odihnitorUn somn odihnitor este tot ceea ce ne trebuie pentru a avea o zi reusita. Cel mai bine este, spun studiile, sa avem o persoana langa care sa dormim, chiar daca aceasta sforaie.

Nu conteaza daca partenerul cu care dormim are unele obiceiuri mai neplacute in timpul somnului, important este sa dormim langa el, spun specialistii in domeniu, conform inquisitr.com. Studiile precedente aratasera ca femeile dorm mai bine daca sunt singure in pat, iar partenerii se misca mai mult in timpul noptii atunci cand dorm impreuna.

Intr-un studiu facut in 2009 se arata ca persoanele care sunt intr-o relatie de 6-8 ani adorm mai repede si se trezesc mai rar noaptea decat cei singuri. A dormi langa cineva inseamna, in primul rand, a avea sentimentul sigurantei. Din punct de vedere fiziologic, este secretata o cantitate mai mare din hormonul oxitocina, cel care poate reduce stresul si anxietatea.

In plus, somnul langa cineva inseamna si reducerea cantitatii de citocine, acestea putand cauza inflamatii. Cei care produc saltele s-au adaptat de mult timp acestei necesitati. Saltelele sunt mult mai bune decat in trecut. Cele produse in prezent nu transfera miscarea dintr-o parte in cealalta a patului, oferindu-le celor care le folosesc confortul unei nopti de somn linistitor.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/somn/secretul-unui-somn-odihnitor-1171301




Secretul unui somn odihnitor - articole medicale - startsanatate