ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Semne la nivelul ochilor ca ai probleme de sanatate - articole medicale

Semne la nivelul ochilor ca ai probleme de sanatateChiar daca nu ai purtat niciodata ochelari si nici nu crezi ca se pune problema sa faci asta, este bine ca din cand in cand sa vizitezi un oftalmolog. Acesta poate sa iti dea indicii despre starea ta totala de sanatate.

De fapt, chiar si tu poti sa observi anumite semne daca te privesti atent in oglinda, conform boli de inima, infarct sau atac cerebral.

Sindromul ochilor uscati - o alunita in interiorul ochiului

Ai foarte mare grija la melanom si fereste-te de soarele puternic, principalul factor de risc. Poti dezvolta cancer chiar si in interiorul ochiului, in zona pigmentata a retinei. Diagnosticarea precoce a unei asemenea probleme este esentiala pentru succesul tratarii. In caz contrar, metastazarea zonei inconjuratoare se face foarte repede.

Vase de sange sparte - diabet

Nivelul ridicat de zahar din sange poate sa avarieze sau sa distruga vasele de sange din zona retinei in timp. Doctorii pot sa observe imediat daca este ceva in neregula cu ele si sa te sfatuiasca sa faci si alte analize, fapt care te-ar putea ajuta sa previi un diabet iminent sau chiar orbirea.

Inflamatia ochiului - boli autoimune

Bolile autoimune fac organismul sa-si atace celulele sanatoase, ducand la inflamatii. Daca intre 30 si 50% dintre vasele de sange ale ochilor sunt inflamate, este posibil sa suferi de lupus, artrita reumatoida sau alte afectiuni autoimune nediagnosticate.

Rani in interiorul ochilor - retinopatie

Este posibil ca niste basici sa apara in interiorul ochilor, asta din cauza unui exces de stres si probleme emotionale. Pacientii vad incetosat sau puncte si linii inexistente. In mod normal, afectiunea trece prin reducerea nivelului de stres sau prin tratament cu laser.

Vase de sange sparte pe albul ochilor - alergii

Alergiile la polen, praf sau animale pot afecta si ochii. Pentru a se proteja, ochii secreta histamine antiinflamatorii, care irita vasele de sange si fac sa te manance ochii, sa ti se inroseasca si sa curga.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/afectiuni/semne-la-nivelul-ochilor-ca-ai-probleme-de-sanatate-1183294




Semne la nivelul ochilor ca ai probleme de sanatate - articole medicale - startsanatate