ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sfaturi pentru cautatorii de formule naturiste - articole medicale

Sfaturi pentru cautatorii de formule naturisteTe tratezi naturist de ceva vreme si ai observat ca efectul plantelor asupra organismului tau este unul benefic. Esti tentat insa sa cauti tu formule naturiste proprii, care sa raspunda exact gusturilor si nevoilor tale.

Poti face acest lucru, dar administrarea acestor remedii se va face numai dupa sfatul medicului specialist, caruia i-ai dezvaluit exact formula magica descoperita, informeaza herbalremediesinfo.com.

Toate combinatiile naturiste raspund nevoilor organismului. Simti cand ai nevoie de mai multe vitamine, minerale sau proteine, deci poti incepe deja sa creezi formulele proprii de tratament.

Pentru a gasi noi remedii naturiste, vei intelege mai intai mecanismul de actiune al fiecarei afectiuni si modul in care ea poate fi indepartata. Tratamentele cu plante nu trateaza doar punctual problema ci pe fond, tocmai de aceea afectiunile nu recidiveaza.

Provocarea in incercarea de a descoperi formule naturiste este de a armoniza plantele in asa fel incat sa nu se anuleze una pe cealalta. Permanenta comunicare cu specialistul tau in medicina naturista iti va fi de folos.

Una dintre capcanele in care cautatorii de formule naturiste cad este combinarea cat mai multor plante pentru a avea un efect mai puternic. Acest lucru va fi evitat pentru ca multe componente pot semnifica si interactiuni nedorite intre ele.

Poti include pana la 25 de plante in formulele tale naturiste, important este ca ele sa aiba componente active similare. Radacinile nu vor fi amestecate cu frunzele plantelor, pentru ca ele necesita forme si modalitati de preparare diferite.

Nu uita pe parcurs care este scopul formulei pe care vrei sa o descoperi. Concentreaza-te doar asupra ei, fara a dori sa creezi un panaceu. Lasa mai degraba pe umerii specialistilor acest lucru.

Schema generala a formulei naturiste si exemple

Orice tratament naturist va fi creat mai intai pe hartie. Ierarhizarea procedurilor si componentelor este absolut necesara, iar primul lucru la care te vei gandi este afectiunea pe care vrei sa o tratezi.

Pe locul secund se afla mecanismul prin care afectiunea avanseaza, iar cel de-al treilea loc este ocupat de efectele substantelor active ale plantelor pe care le folosesti.

Proportiile componentelor vor raspunde nevoilor pe care le ai. Nu uita ca alegi plantele care contin, in proportie de 70%, substantele de care ai nevoie. Orice tratament naturist contine, in proportie de 10% un tonic general.

Mai mult, plantele cu efect diuretic vor face parte si ele din formulele create, pentru ca sistemul digestiv sa nu fie ingreunat.

Daca vrei sa descoperi remedii pentru tratarea infectiilor, poti porni de la echinaceea (40%), smirna (10%), usturoi (5%) si propolis (5%).

Pentru reglarea tensiunii arteriale, ginsengul, valeriana, usturoiul si macesul iti vor fi de ajutor. Tonicul cardiac il poti obtine pornind de la menta, piper, valeriana si maces.

Secretul formulei tale naturiste va fi dezvaluit insa, pentru a te asigura ca ceea ce ai creat este in totalitate sigur si nu dauneaza sanatatii tale. Specialsitul iti va ghida pasii in toate etapele pe care le parcurgi pana obtii tratamentul adecvat metabolismului tau.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-10-2009/sfaturi-pentru-cautatorii-de-formule-naturiste-946590




Sfaturi pentru cautatorii de formule naturiste - articole medicale - startsanatate