ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Simptome infricosatoare, insa nu atat de grave pe cat par - articole medicale

Simptome infricosatoare, insa nu atat de grave pe cat parCorpul tau poate cateodata sa te bage in sperieti cu reactiile sale la anumite probleme interne. Astfel, pot aparea niste simptome ce par mult mai grave decat inconvenientul pe care il ascund, cauza lor.

Nu este cazul sa te sperii prea tare si sa te stresezi degeaba, caci lucrurile nu sunt atat de rele precum par. Iata de ce nu trebuie sa te temi intotdeauna, conform greutate si sensibilitate intestinala, poate sa arate o tiroida hiperactiva.

O pata in interiorul ochiului

Interiorul ochiului contine, printre altele, apa, colagen si acid hialuronic. Ocazional, mai ales odata cu trecerea anilor, parti de colagen se aglomereaza si formeaza o pata pe retina, care apare ca o bulina, linie sau alte forme neregulate. Desi este enervanta, nu afecteaza sanatatea generala.

Doar daca vederea are de suferit este cazul sa te adresezi medicului, caci poate sa fie vorba despre o deplasare de retina, care se repara mai usor cu cat este descoperita mai repede.

Te invinetesti usor

Unele persoane sunt pur si simplu mai predispuse decat altele la invinetire. Si daca iei in mod regulat aspirina, ibuprofen sau antiinflamatoare poti sa ai aceasta problema, caci ele inhiba coagularea sangelui.

In plus, soarele afecteaza negativ epiderma si aceasta nu mai absoarbe cu atata usurinta socurile, asa ca te invinetesti mai usor.

Daca, totusi, inainte nu aveai vanatai pe corp si acum sunt o gramada, consulta doctorul, caci este posibil sa suferi de leucemie.

Articulatii care trosnesc

De obicei aceste sunete apar ca urmare a tocirii cartilajelor si a tesuturilor moi, putand fi un semn de osteoartrita. Totusi, ele sunt normale intr-o oarecare masura, in special la varsta a doua. Daca observi si roseata, umflaturi, durere sau mobilitate redusa, poate sa fie un semn de rana la nivelul tendonului.

Palpitatii ale inimii

De cele mai multe ori, palpitatiile nu sunt altceva decat efecte secundare ale medicamentelor. Antihistaminicele, decongestionantele, antidepresivele si pastilele pentru tiroida pot sa dea aceste efecte.

Daca ele sunt insotite de dificultate in respiratie sau dureri, atunci este bine sa fii consultat de medic, caci pot fi semne ale aritmiilor sau ale valvelor defecte. In cele mai multe dintre cazuri, insa, nu ai de ce sa-ti faci griji din acest punct de vedere.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/afectiuni/simptome-infricosatoare-insa-nu-atat-de-grave-pe-cat-par-1184142




Simptome infricosatoare, insa nu atat de grave pe cat par - articole medicale - startsanatate