ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Simptomele paranoiei - Ce spune medicul - articole medicale

Simptomele paranoiei - Ce spune mediculParanoia este o afectiune care ii face pe oameni sa fie foarte constienti de mediul in care traiesc, li se pare ca toata lumea din jurul lor le vrea raul ostilitatea ii pandeste la orice pas.

Cred ca altii in persecuta si se aseaza in centrul atentiei in tablouri de viata care, de altfel, nu sunt extrem de importante si nici nu se invart in jurul lor, dupa cum declara pentru Ziare.com dr. Bogdan Macadon.

Simptomele minore, incipiente, nu sunt periculoase, dar cele severe duc la frica si anxietate foarte mare si cu siguranta au un impact major negativ asupra vietii sociale.

Paranoia este asociata cu afectiuni precum schizofrenia, boala Alzheimer sau scleroza multipla, toate acestea afectand functiile cerebrale.

Oamenii cu pricina ajung sa se simta criticati tot timpul, sa simta ura, tradare, sufera din cauza ca nu se pot adapta imprejurarilor si ca tot timpul se simt exclusi si nedreptatiti.

Nu se pot relaxa, se cearta tot timpul, sunt foarte incapatanati, perfectionisti, totul li se cuvine, li se pare ca tot timpul cineva profita de pe urma lor.

Cauzele paranoiei sunt ambigue, nesigure. Este posibil sa fie vorba despre sentimente reprimate, neintelegeri, prea multa responsabilitate, asta in cazul in care nu apare alaturi de afectiunile mentionate.

Tratarea bolii se poate dovedi foarte grea, tocmai pentru ca persoanele afectate sunt foarte reticente si ostile, se pazesc intotdeauna bine atunci cand vine vorba despre emotii si orice tentativa de a te apropia de ele poate sa le convinga si mai mult ca urmaresti ceva ascuns, ca le vrei raul.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/afectiuni/simptomele-paranoiei-ce-spune-medicul-1196978




Simptomele paranoiei - Ce spune medicul - articole medicale - startsanatate