ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Slabeste consumand grasimi sanatoase - articole medicale

Slabeste consumand grasimi sanatoaseDaca vrei sa ai succes in dieta pe care ai inceput-o creeaza un program in care sa stii cum sa calculezi caloriile pe care le consumi, dar sa nu uiti si de exercitiile fizice pe care trebuie sa le faci.

Pentru a scapa de kilogramele in plus trebuie sa ii oferi corpului tau un motiv ca sa "lupte" alaturi de tine, informeaza Fox News.

Daca veti reusi sa consumi cu 225 de calorii mai putin in fiecare zi vei scapa de 25 de grame de grasime. Pentru a elimina grasimile nesanatoase din dieta poti sa apelezi la cateva sfaturi usor de urmat, iar ca rezultatele dietei sa se vada trebuie sa faci exercitii fizice.

Ar fi indicat sa inlocuiesti smantana cu laptele degresat. Daca consideri ca laptele degresat nu da destula aroma cafelei tale incearca sa ii adaugi praf de vanilie sau creme care nu au grasimi, dar asigura-te ca nu adaugi astfel prea mult zahar.

De asemenea inlocuieste crema de branza cu branza uscata, care este mai sanatoasa, are proteine si te ajuta sa slabesti. Daca simti nevoia sa ii adaugi putin gust poti presara niste scortisoara sau un sirop mai dulce.

Pentru a reduce grasimea pe care o consumi alege pizza cu sunca in loc de pizza cu salam. In general persoanele care isi doresc sa slabeasca trebuie sa fie atente atunci cand isi doresc sa manance pizza. Eventual pot solicita ca sa fie mai putina branza pe blat.

Daca esti la dieta alege sa consumi omleta din albusuri si renunta la omleta obisnuita. Ca sa aiba un gust acceptabil poti sa o imbogatesti cu multe legume.

Daca optezi pentru aceste schimbari alimentare pe care le vei completa cu exercitii fizice cu siguranta rezultatele se vor vedea.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-10-2010/slabeste-consumand-grasimi-sanatoase-986283




Slabeste consumand grasimi sanatoase - articole medicale - startsanatate