ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Slabeste repede facand cumparaturi inteligente - articole medicale

Slabeste repede facand cumparaturi inteligenteA slabi facand cumparaturi intr-un mod inteligent nu inseamna sa achizitionezi pastile sau fel si fel de produse de slabit, ci sa urmezi cateva sfaturi practice ce te vor ajuta sa pierzi in greutate sau sa o menti pe cea actuala. Acest lucru se poate intampla fara a te priva de nimic din ceea ce iti face placere.

Poti privi actiunea de a slabi intr-un alt mod fata de cum ai facut-o pana acum, adica nu la ceea ce mananci, ci la modul in care achizitionezi alimentele, te invata Life 123.

Cumpara cantitati mici de alimente. Este adevarat ca reducerile din magazine te atrag si te gandesti ca in acest mod o sa economisesti, insa daca vei achizitiona cantitati mari de alimente, va trebui sa le consumi pentru a nu se strica. Salveaza-ti banii si sanatatea prin simplul fapt de a cumpara exact cat iti trebuie, nimic mai mult.

Cumpara alimente proaspete, nu congelate sau preambalate. Este usor sa cumperi o pizza pe care trebuie doar sa o bagi la cuptor, sau conserve gata de consumat, insa daca vei cumpara singur ingredientele si le vei prepara acasa, vei economisi.

De ce? Pentru ca atunci cand nu dureaza mult prepararea iti vine sa mananci mai des, fie din plictiseala, fie din alte cauze si bagi repede ceva la cuptor. Daca trebuie sa prepari tu, nu ai chef sa te apuci de gatit de 5 ori pe zi, daca de cinci ori ai pofta de ceva. Astfel, vei economisi pentru ca vei gati mai putin.

Cel mai bun mod de a cumpara in mod inteligent este sa faci o lista. Altfel, daca te vei plimba printre raioane sa vezi de ce ai nevoie, o sa ai tendinta de a cumpara mult mai multe produse, unele chiar nefolositoare. Nu lasa impulsul de a cumpara cat mai multe sa iti strice ziua si silueta.

Nu face cumparaturi atunci cand esti infometat. Nu este o prostie, chiar se va vedea diferenta in buzunarul tau. Un studiu a demonstrat ca oamenii cheltuiesc mai multi bani si cumpara alimente mai putin sanatoase atunci cand le este foame. Daca iti va fi foame, o sa ai tendinta de a cumpara un produs de pofta, nu din necesitate.

Condimentele si plantele aromatice nu trebuie sa lipsesca de pe lista de cumparaturi. Oamenii nu mananca numai pentru energie si "combustibil". Asa ca achizitioneaza condimente si plante aromatice pentru a oferi mancarii un gust placut si interesant fara sa asimilezi multe calorii.

In afara faptului ca unele asemenea ingrediente sunt sanatoase pentru organism, vei economisi. Cum? Pai daca ai fost o data la restaurant si ti-a placut mancarea, poti face in asa fel incat sa reusesti sa o faci si tu acasa, nu sa mergi din nou la restaurant.

Fara zahar nu inseamna intotdeauna mai putine calorii si cu siguranta nu inseamna mereu mai sanatos. Cu toate acestea este bine sa alegi alimentele fara zahar, insa acesta nu este un motiv sa consumi mai mult.

Produsele dietetice functioneaza numai atunci cand sunt utilizate intr-un mod corespunzator. Daca nu urmezi o dieta stricta, acestea pot avea un efect advers.

Cumpara cat de multe produse naturale poti. De exemplu, in loc de paine alba, ia cereale integrale. Majoritatea produselor naturale au mai putine calorii si sunt mai sanatoase.

Daca ai copii, nu ii lua cu tine la cumparaturi. Ei fac imposibila respectarea listei si te vor ruga sa le cumperi numeroase preparate. Cum te ingrasi din cauza asta? Ajunsi acasa, copiii realizeaza ca produsul respectiv nu este atat de bun pe cat sperau si nu vor sa mai manance, si astfel tu vei consuma in locul lor.

De asemenea, o buna idee este sa mergi la cumparaturi insotit de un amic. Astfel, veti vorbi mai mult si nu vei vedea foarte multe produse care sa te atraga.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-07-2009/slabeste-repede-facand-cumparaturi-inteligente-966643




Slabeste repede facand cumparaturi inteligente - articole medicale - startsanatate