ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Slabeste si distreaza-te in acelasi timp - articole medicale

Slabeste si distreaza-te in acelasi timpTi-ai propus sa mai dai jos cateva kilograme, dar cand te gandesti ca asta presupune efort si multe ore petrecute la sala parca iti piere cheful si te gandesti ca timpul liber pe care il dedicai vietii sociale se imputineaza.

Ce e de facut in cazul asta? Vestea buna e ca poti pierde in greutate in timp ce te distrezi cu prietenele tale. Cei de la All women's talk iti vin in ajutor si iti propun cateva alternative viabile care iti ofera si distractie si kilograme in minus.

Poti participa la evenimente in care se prezinta diferite feluri de mancare si faci degustari. Asta inseamna mancare variata care contine mai putine calorii si in acelasi timp e amuzant sa faci asta.

De asemenea poti sa iti cumperi un pedometru si in timp ce te uiti la televizor faci exercitii. Nu vei vedea rezultatele in scurt timp, dar ele vor aparea si vei fi multumita de asta. Ca totul sa fie cat mai motivant organizeaza o competitie cu prietenele tale. Cine face cei mai multi pasi pe pedometru castiga un bol mare cu salata de fructe si gazduieste o petrecere pentru invinse.

Poti slabi in timp ce iti faci curatenie in dulap. Doneaza toate hainele tale cu marimi mari si gandeste-te ca o sa iti cumperi altele noi cand o sa scapi de kilogramele nedorite.

Da drumul la muzica la volum maxim si danseaza. Vei slabi si te vei distra cu adevarat. Iar daca iei in calcul ca iti perfectionezi si tehnica de a dansa cred ca esti convinsa ca merita.

Rasul este o metoda excelenta de a arde calorii asa ca inchiriaza un DVD cu o comedie buna si inveseleste-te. Alege plimbarile in parc, joaca fotbal cu copiii tai si o sa te simti mai sanatoasa, dar o sa si slabesti.

Du-te si joaca bowling sau iesi in oras ca sa nu te plictisesti acasa si sa te apuci de rontait. O sa fie distractiv si relaxant.

Fa ceva treaba prin casa, spala masina, gradinareste si o sa iti multumesti mai tarziu cand o sa fii mai slaba. Inscriete intr-un club de inot impreuna cu prietenele tale. Veti arata foarte bine, iar corpul vostru se va tonifica.

Si nu in ultimul rand ia o cina romantica cu partenerul tau si sarutativa cu pasiune. Asta o sa va ajute sa pierdeti din kilogramele in plus, dar o sa va revigorati si relatia. Nu e foarte greu sa slabesti, trebuie doar sa iti propui asta.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-18-2009/slabeste-si-distreaza-te-in-acelasi-timp-922920




Slabeste si distreaza-te in acelasi timp - articole medicale - startsanatate