ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Smartphone-urile si tabletele ne pun in pericol sanatatea. Afla cum! - articole medicale

Smartphone-urile si tabletele ne pun in pericol sanatatea. Afla cum!Oamenii isi pun sanatatea in pericol atunci cand lucreaza peste program pe smartphone-uri, tablete sau laptopuri, potrivit unui studiu al Societatii de Fizioterapie din Marea Britanie.

Cercetatorii britanici atrag atentia asupra faptului ca oamenii au devenit "sclavii ecranului", lucrand pe astfel de dispozitive atat in drum spre casa, cat si dupa, informeaza BBC.

Pozitia corpului din momentele in care se folosesc smartphone-urile, tabletele si laptopurile provoaca dureri de spate si de gat, care se pot agrava pe termen lung.

Potrivit unui sondaj online realizat de Societeta britanica de Fizioterapie, realizat pe un esantion de peste doua mii de persoane, doua treimi dintre utilizatorii de device-uri continua sa le foloseasca si dupa ce pleaca de la birou.

Din concluziile aceluiasi studiu mai reiese ca oamenii isi prelungesc ziua de munca cu aproximativ doua ore din cauza utilizarii excesive a smartphone-urilor, tabletelor si laptopurilor.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/smartphone-urile-si-tabletele-ne-pun-in-pericol-sanatatea-afla-cum-1173979




Smartphone-urile si tabletele ne pun in pericol sanatatea. Afla cum! - articole medicale - startsanatate