ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Smogul, toxic pentru piele - articole medicale

Smogul, toxic pentru pieleNeplacutul smog, care iti taie tot cheful de a mai iesi din casa, are efecte dintre cele mai diverse asupra sanatatii. Din pacate, el are efecte nocive si asupra celulelor pielii tale.

Masinile si fabricile varsa in aer o multitudine de poluanti care pot avea ca rezultat, in conditii atmosferice caracteristice, smogul.

Acesta este atat de periculos pentru ca se transforma in radicali liberi, despre care se stie ca nu sunt straini de cancer, boli de inima si chiar Parkinson sau Alzheimer, conform MSNBC.

Daca efectele acestuia asupra aparatului respirator au fost studiate, prea putin se stie despre efectele sale asupra pielii. Asta chiar daca locuitorii marilor aglomerari urbane sunt expusi la smog in mod repetat.

Pentru a vedea care sunt efectele smogului auspra pielii, cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin, SUA, au expus esantioane de piele la ozon (un component al smogului care se gaseste in straturile atmosferice inferioare) si toxine in conditii de laborator, observand ca activitatea celulelor a avut de suferit de pe urma acestui mediu.

Practic, ozonul care se combina cu substantele toxice existente in atmosfera, poluanti si fum de tigara, da nastere unor compusi chiar mai periculosi, extrem de nocivi pentru piele, dupa cum au demonstrat testele.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-27-2009/smogul-toxic-pentru-piele-867051




Smogul, toxic pentru piele - articole medicale - startsanatate