ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sparanghelul, leguma lunii mai - articole medicale

Sparanghelul, leguma lunii maiDaca luna martie a fost luna pastarnacului si aprilie a ciupercilor, luna mai apartine sparanghelului. Consumata fiarta, in mancare, sau cruda, leguma este recomandata gravidelor cu precadere.

Bogata in vitaminele A si C, dar si K, B si potasiu, consumul de sparanghel protejeaza sistemul cardiovascular, informeaza Healthcastle.com.

Sparanghelul trebuie consumat proaspat. Astfel, el se poate pastra cateva ore la frigider sau chiar intr-un pahar cu apa pana cand va putea fi preparat.

Poate fi consumat fie cu suc de lamaie, fie cu diverse arome si legume proaspete, carora le ofera un gust special.

Sparanghelul este folosit cu precadere drept garnitura, impreuna cu alte legume condimentate si asezate putin la cuptor, pentru a avea o crusta condimentata si apetisanta pe deasupra.

Fiert, el poate fi folosit la ciorbe, pentru a oferi un gust deosebit. Mai poate fi consumatt si ca aperitiv, alaturi de salata, rosii sau castraveti.

Nu va faceti probleme cu numarul caloriilor. O cana de supa cu sparanghel contine 40 kcal, 4,3 g continut proteic si 3,6 g fibre.

Mai este o luna verde si la orice masa incercati sa strecurati in meniu salata, sparanghel, varza, ceapa sau usturoi verde. Organismul va simti vigoarea de care aveti nevoie la inceputul sezonului cald.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/05-14-2009/sparanghelul-leguma-lunii-mai-751320




Sparanghelul, leguma lunii mai - articole medicale - startsanatate