ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sportul in adolescenta te fereste de tumori pe creier, la maturitate - articole medicale

Sportul in adolescenta te fereste de tumori pe creier, la maturitateExercitiile fizice in timpul adolescentei reduc consistent riscul unei tumori mortale pe creier, la maturitate, potrivit unui nou studiu care va fi publicat pe 1 noiembrie in revista Cancer Research.

Acelasi studiu le da oamenilor mai plinuti un motiv de bucurie: kilogramele in plus acumulate in aceeasi perioada plina de provocari a anilor adolescentei au fost asociate cu un risc mai mic de dezvoltare a tumorilor canceroase pe creier, numite gliomi.

Gliomurile, spun aceiasi oameni de stiinta, sunt insa frecvente in cazul tinerilor inalti, informeaza site-ul Institutului National american de Cancer.

Gliomul este o tumoare localizata la nivelul sistemului nervos, a unui nerv formata din tesut nevroglic, cu o frecventa de 80% in randul bolilor sistemului nervos, potrivit datelor din studiu.

Desi se cunosc extrem de putine informatii despre fatorii care facorizeaza tumorile, cercetarile anterioare au sugerat ca expunerile timpurii pot creste riscul de a dezvolta cancer la varsta adulta.

In cercetarea curenta, Moore si colegii lui au analizat datele obtinute de la aproape 500.000 de barbati si femei, intre 50 si 71 de ani.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-07-2009/sportul-in-adolescenta-te-fereste-de-tumori-pe-creier-la-maturitate-911194




Sportul in adolescenta te fereste de tumori pe creier, la maturitate - articole medicale - startsanatate