ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Statul in cap imbunatateste memoria - articole medicale

Statul in cap imbunatateste memoriaSe numeste shirashasana si este o practica de yoga si nu un simplu exercitiu de stat in cap. Mai mult, realizat intr-un mediu corespunzator, impreuna cu alte exercitii similare, statul in cap imbunatateste memoria, vederea, este un tonic mental si ajuta chiar la stoparea caderii parului.

Instructorii de yoga recomanda alte trei exercitii de acomodare inaintea acestuia, pentru a-ti putea mentine echilibrul si a evita cazaturile iminente, care se pot produce fara un antrenament corespunzator, informeaza healthmad.com.

Astfel, primele exercitii ale sedintei sunt cele de calmare si detasare de problemele noastre de zi cu zi. Aseaza-te pe podea, cu ochii atintiti inspre tavan. Mainile se vor relaxa pe langa corp, la fel si picioarele.

Inspira usor, fara graba si expira numarand durata ei. Daca reusesti sa dublezi durata expiratiei fata de inspiratie, esti complet relaxat si poti trece la nivelul urmator.

Din aceasta pozitie ridica-ti bazinul, sprijinindu-l de brate. Incearca sa te mentii in aceasta pozitie mai mult timp. Dupa cinci minute, incearca sa iti ridici intregul corp, iar toata greutatea sa o mentii pe umeri. Mainile vor fi asezate pe spate, pentru a avea o pozitie corecta a trupului.

Dupa cateva zile in care ai exersat aceste practici esti pregatit de exercitiul final, shirashasana (statul in cap). La incput vei avea nevoie de un prieten care te va ajuta sa iti mentii echilibrul si sa pastrezi pozitia dreapta, verticala a intregului corp.

Nu uita ca acest exercitiu este un tonic excelent, dar fortarile sunt de evitat. Etapele obligatorii de a ajunge la acest exercitiu vor fi realizate in cateva saptamani, iar numai dupa aceasta perioada poti beneficia de efectele pozitive ale statului in cap.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-07-2009/statul-in-cap-imbunatateste-memoria-968703




Statul in cap imbunatateste memoria - articole medicale - startsanatate