ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Stresul agraveaza alergiile - articole medicale

Stresul agraveaza alergiilePentru cei care sufera de alergii, stresul este o problema serioasa. Nu numai pentru ca afecteaza sistemul imunitar si presupune riscuri pentru sanatate, ci si pentru ca agraveaza simptomele alergiilor.

Studiile au aratat ca stesul si anxietatea, chiar si la niveluri mici, duc la agravarea simptomelor de alergii. Cercetatorii cred ca efectul este strans legat de modul in care stresul afecteaza sistemul imunitar, informeaza News York Times.

Stresul duce la cresterea unor compusi care augmenteaza simptomele alergice, dar si duce ca un tratamentul standard pentru alergii, ca histaminicele, sa nu mai functioneze.

Un studiu realizat la Universitatea din Ohio arata ca simptomele pot persista pana la o zi dupa o activitate stresanta, in cazul unor persoane cu alergii. Mai mult, marimea petelor aparute pe piele si a iritatiilor a crescut considerabil. (L.S.)
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-18-2009/stresul-agraveaza-alergiile-857552




Stresul agraveaza alergiile - articole medicale - startsanatate