ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Stresul de la serviciu te tine departe de sala - articole medicale

Stresul de la serviciu te tine departe de salaCercetatorii canadieni au incercat sa inteleaga de ce dupa o zi epuizanta la serviciu suntem mai putin predispusi sa mergem la sala apoi. Potrivit lor, ar fi vorba despre un "muschi al vointei" prea putin dezvoltat.

Potrivit lui Kathleen Martin Ginis, de la Universitatea canadiana McMaster, cu cat o persoana se confrunta cu mai multe situatii stresante, epuizante din punct de vedere psihic, cu atat este mai putin dispusa sa se mobilizeze pentru a face miscare, relateaza The Telegraph.

Iar cu cat mai mult isi pun mintea la contributie, cu atat mai lunga este perioada in care nu vor mai trece pe la sala. O singura zi epuizanta din punct de vedere emotional scade probabilitatea de a mai face sport pentru urmatoarele 8 saptamani, potrivit cercetatoarei.

Vestea buna e ca acest muschi poate fi antrenat, propunandu-ti in mod constant sa raspunzi cu bine unor provocari, cum ar fi "nu manca dupa ora 19.00" sau orice altceva, se mai mentioneaza in studiul aparut in revista de specialitate Psychology and Health.

Cercetatoarea a mai descoperit ca ajuta daca se asculta putin muzica dupa o zi stresanta, inainte de a merge la sala, sau daca se merge la sala cu un prieten.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-28-2009/stresul-de-la-serviciu-te-tine-departe-de-sala-900273




Stresul de la serviciu te tine departe de sala - articole medicale - startsanatate