ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Strugurii ursului, remediul infectiilor urinare - articole medicale

Strugurii ursului, remediul infectiilor urinareArbustul cu flori roz sau albe, in forma de clopot, creste in Europa Centrala si de Nord, precum si in America. Se intalneste in zonele montane cu preponderenta si este considerat unul dintre cele mai bune dezinfectante urinare.

In trecut, americanii realizau un amestec din frunze de strugurii ursului cu tutun si fumau, iar rusii considerau ceaiul din frunze si flori drept unul traditional, informeaza herbsandnaturalremedies.

Ca tratament, frunzele sunt folosite pentru dezinfectarea organismului, prin eliminarea toxinelor pe cale urinara. O cana de ceai de strugurii ursului poate face minuni pentru durerile, usturimile si simptomele asociate infectiilor urinare.

Vindeca cistita sau candidiza

Este planta care nu va lipsi din trusa medicala a unei femei, pentru ca este remediul perfect pentru cistita sau candidoza, prin efectul sau astringent.

Substanta activa a frunzelor micului arbust este arbutina, care ajuta la buna functionare a rinichilor. Mai mult, la nivel chimic, compusii plantei neutralizeaza infectiile.

Se administreaza atat sub forma de ceai, cat si de infuzie sau tinctura. Infuzia se face de trei ori pe zi, iar in cazul tincturilor nu se recomanda mai mult de 5 ml pe zi, in 3 doze mici.

Nerecomandat hipertensivilor

Tratamentul poate fi tinut cel mult 14 zile. Daca esti hipertensiv, lasa deoparte extractul din aceasta planta. Daca te-ai hotarat sa urmezi un tratament naturist, vorbeste intai cu medicul tau.

De asemenea, in timpul tratamentului cu strugurii ursului, medicii recomanda diminuarea consumului de citrice sau fructe cu exces de aciditate.

Extractul din strugurii ursului sau tinctura se pot gasi in tara noastra in magazinele de specialitate. Nu folosi insa acest produs fara o indrumare medicala prealabila. Unele alimente consumate pot interactiona intr-un mod nefavorabil cu substanta activa a plantei.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-21-2009/strugurii-ursului-remediul-infectiilor-urinare-861150




Strugurii ursului, remediul infectiilor urinare - articole medicale - startsanatate