ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Supliment care ajuta copiii sa nu se ingrase - articole medicale

Supliment care ajuta copiii sa nu se ingraseUn supliment de acid linoleic conjugat poate ajuta copiii deja supraponderali sa nu mai depuna atat de multa grasime in timp, arata un nou studiu.

Cercetatorii americani au descoperit ca acest supliment, luat timp de 7 luni, face ca acumularile de grasime sa fie mai mici in comparatie cu cele intalnite in cazul copiilor carora li s-a dat, in cadrul studiului, placebo, relateaza Reuters.

Totusi, suplimentele au efecte secundare, in randul copiilor carora li se administrase suplimentul observandu-se o scaderea a nivelului colesterolului bun, oasele dezvoltandu-se si ele mai putin in timp.

In cadrul cercetarii de fata, cei 62 de copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani, au fost impartiti in doua grupe, uneia dandu-i-se suplimentul, celeilalte nu. Dupa 7 luni, cei din prima grupa aveau cu 0,5% mai putina grasime in organism, in timp ce cei din a doua grupa castigasera 1,3%.

Si cand s-a luat in considerare indicele de masa corporala, lucrurile au stat asemnator.

Acidul linoleic conjugat, care ajuta la dizolvarea grasimii, se gaseste in mod natural in carnea de vita, miel si in lactate. Suplimentul administrat in cazul studiului, ca si cel care se gaseste in mod normal pe piata, este derivat din uleiurile vegetale, bogate si ele in acest acid.

Un alt studiu, realizat de aceasta data pe femei obeze bolnave de diabet, a aratat ca si acestea pot scapa macar de un kilogram de grasime daca iau un supliment de acid linoleic timp de 4 luni. Insa suplimentul pare mai cu seama eficient in prevenirea depunerilor de grasime, dupa cum au aratat testele pe animale.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-19-2010/supliment-care-ajuta-copiii-sa-nu-se-ingrase-1003596




Supliment care ajuta copiii sa nu se ingrase - articole medicale - startsanatate