ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Suplimentele cu proteine pot afecta rinichii si ficatul - articole medicale

Suplimentele cu proteine pot afecta rinichii si ficatulAdesea cei care isi doresc sa slabeasca, mergand la sala, dar care iau suplimente de proteine ub forma de shake-uri, batoane sau tablete, pentru muschi mai bine conturati, se pot confrunta cu stari de greata, dar se pot alege cu probleme la nivelul rinichilor si ficatului.

Acestea nu sunt decat efecte secundare ale excesului de proteine, de care organismul trebuie sa scape, intr-un fel sau altul, relateaza dieta, cu atat mai mult are de muncit organismul pentru a scapa de ele. Din pacate, din ce in ce mai multe persoane dornice sa-si mareasca masa musculara apeleaza la astfel de shake-uri, batoane si tablete pe baza de proteine, in speranta de a-si mari muschii peste noapte. Numai anul trecut, aceasta piata a crescut cu 15%.

Se estimeaza ca una din cinci persoane care merge la sala de mai mult de doua ori pe saptamana apeleaza la acestea. Nu ar trebui sa se depaseasca doua ori doza recomandata de proteine, respectiv de 55,5 grame de proteine pentru femei si de 45 de grame pentru femei.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/suplimentele-cu-proteine-pot-afecta-rinichii-si-ficatul-1188040




Suplimentele cu proteine pot afecta rinichii si ficatul - articole medicale - startsanatate