ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sutien intern, aternativa la operatiile traditionale pentru sani - articole medicale

Sutien intern, aternativa la operatiile traditionale pentru saniFemeile care isi doresc sa renunte la sutien, iar pieptul lor sa arate ca in adolescenta, au acum la indemana o alternativa la traditionalele operatii de lifting al bustului. Un sutien intern le reda forma pierduta, pe viata.

Procedura, pusa la punct de israelieni, dureaza doar 40 de minute, ceea ce inseamna ca o femeie care a fost supusa unei astfel de interventii poate pleca acasa pana la pranz, relateaza Daily Mail.

In plus, Cup & Up bra, cum a fost botezata procedura patentata de Eyal Gur, este mai ieftina decat o operatie traditionala. Prima femeie care a trecut printr-o astfel de procedura, in urma cu 3 saptamani, este extrem de multumita de rezultat, iar o a doua pacienta va fi operata pana la Craciun.

Interventia, care se realizeaza sub anestezic local, presupune instalarea, prin niste incizii de doar 1 centimetru, a unei pernute de silicon sub san. Bretelele, care sustin sanul in pozitia ideala, sunt realizate dintr-un material dur, metalic, care sunt legate de coastele dintre san si umeri cu niste suruburi din titan.

Prima astfel de operatie a fost realizata in Belgia, urmand ca in urmatoarele 18 luni, procedura sa devina una populara la nivelul intregii Europe.

Procedura este foarte nimerita pentru femeile care au nascut un copil si au alaptat, dar si pentru cele chiar mai tinere decat acestea. Si femeile care au suferit o operatie de reconstruire a sanului, dupa mastectomie, vor putea sa spere la un bust asa cum l-au avut inainte de a se imbolnavi.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-23-2009/sutien-intern-aternativa-la-operatiile-traditionale-pentru-sani-957852




Sutien intern, aternativa la operatiile traditionale pentru sani - articole medicale - startsanatate