ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tanar la orice varsta - exercitii de incercat acasa - articole medicale

Tanar la orice varsta - exercitii de incercat acasaPrimele semne ale inaintarii in varsta sunt musculatura slabita, pielea ridata, tonusul scazut si, de cele mai multe ori, kilogramele in plus cauzate de lipsa de miscare.

Pentru a fi mereu tanar si in forma, exercitiile de intarire a musculaturii sunt cele mai indicate. Pentru ca nu poti fi propriul antrenor, consulta mai intai specialistii pentru ca regimul tau de exercitii sa fie eficient, informeaza herbnhealth.com.

Regularitatea si programul strict sunt cuvintele de ordine pentru orice persoana trecuta de prima tinerete. Te vei simti altfel, vei avea un tonus bun, iar acest lucru va fi vizibil.

Specialistii recomanda trei tipuri mari de exercitii pentru inceperea regimului tau de intinerire.

Flexibilitatea este cea mai importanta dupa o anumita varsta. Exercitiile recomandate iti imbunatatesc circulatia sangelui si stimuleaza secretia serotoninei. Te vei relaxa mai usor si vei avea un tonus de invidiat.

Exercitiile de intarire a musculaturii iti vor remodela trupul, vizibil schimbat de sedentarism, alimentatie nesanatasa si trecerea anilor.

Specialistii iti vor recomanda si exercitiile fizice pentru imbunatatirea activitatii cardiovasculare, absolut necesare pentru persoanele de peste 40 de ani.

Poti urma sedintele de miscare la orice ora doresti. Nu exista o recomandare stricta in acest sens, dar studiile au atarat ca cele mai multe accidente usoare in timpul exercitiilor fizice au loc dimineata, cand musculatura este complet relaxata.

Este de preferat sa iti faci exercitiile de intretinere cand nu esti foarte obosit. Mai mult, poti face miscare chiar la tine acasa, dupa ce ai discutat cu instructorul tau si ti-a recomandat exercitiile potrivite.

Tot el iti va recomanda si echipamentele pe care le vei achizitiona pentru a-ti transforma dormitorul in camera ta de gimnastica, acolo unde intineresti in fiecare zi cu putin efort si mult entuziasm.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-28-2009/tanar-la-orice-varsta-exercitii-de-incercat-acasa-868105




Tanar la orice varsta - exercitii de incercat acasa - articole medicale - startsanatate