ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Te lasi mai degraba de fumat prin vointa, decat cu plasturi sau tablete - articole medicale

Te lasi mai degraba de fumat prin vointa, decat cu plasturi sau tableteIn ciuda dispozitivelor menite sa ajute fumatorii sa renunte la viciu, cei care sunt decisi sa se lase de fumat o fac tot pe calea traditionala, apeland la propria vointa, arata o trecere in revista a catorva sute de studii.

In plus, majoritatea cercetatarilor in care se preamaresc virtutile plasturilor cu nicotina, ale gumei de mestecat sau ale tabletelor cu nicotina au fost finantate de companii farmaceutice, au descoperit oamenii de stiinta australieni, care au analizat peste 500 de studii in domeniu publicate in ultimii ani.

Acestia sunt de parere ca este si vina guvernelor, care dau de inteles ca renuntarea la fumat ar fi mai dificila decat e in realitate, relateaza Daily Mail. De fapt, majoritatea celor care au reusit sa se lase de viciu folosind doar puterea mintii este covarsitoare, este vorba de trei sferturi dintre fostii fumatori.

Asta, in timp ce cercetarile finantate de companiile farmaceutice au concluzionat ca terapiile ce apeleaza la nicotina sunt folositoare in proportie de 51%. Studiile independente au aratat insa ca aceste produse sunt utile doar in proportie de 22%.

Cercetatorii de la Universitatea Sydney, care au reanalizat rezultatele studiilor anterioare, s-au aratat chiar neincrezatori in unele medicamente, precum Champix si Zyban, care ar taia nevoia de fumat.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-10-2010/te-lasi-mai-degraba-de-fumat-prin-vointa-decat-cu-plasturi-sau-tablete-993962




Te lasi mai degraba de fumat prin vointa, decat cu plasturi sau tablete - articole medicale - startsanatate