ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Telefoanele mobile nu au crescut numarul de cazuri de cancer la creier - articole medicale

Telefoanele mobile nu au crescut numarul de cazuri de cancer la creierCazurile de tumori la creier nu s-au inmultit de la mijlocul anilor 1990, cand telefoanele mobile au inceput sa fie folosite intens.

Dupa ce au studiat cazurile de cancer la creier in randul persoanelor adulte din Danemarca, Suedia, Norvegia si Finlanda, cercetatorii danezi au ajuns la concluzia ca nu exista nicio diferenta fata de perioada dinaintea aparitiei telefoanelor mobile, transmite BBC.

Ei sunt constienti, insa, ca e nevoie de mai multe studii pentru a demonstra stiintific acest lucru.

Oamenii de stiinta spun ca undele electromagnetice emise de telefoanele mobile sunt considerate factor de risc, dar un mecanism biologic care ar putea sa explice influenta lor nu a fost identificat.

Studiul s-a bazat pe aproape 60.000 de cazuri de cancer inregistrate in 30 de ani, intre 1974 si 2003. In aceasta perioada incidenta cancerului de tip gliom a crescut cu 0,5% pe an in randul barbatilor si cu 0,2% in cazul femeilor. Cazurile de meningiom au crescut cu 0,8% la barbati si cu 3,8% la femei dupa 1990.

Liderul grupului de cercetatori spune ca rezultatele ar putea arata ca, de fapt, cancerul provocat de folosirea telefoanelor mobile apare dupa mai mult de 10 ani.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-04-2009/telefoanele-mobile-nu-au-crescut-numarul-de-cazuri-de-cancer-la-creier-966698




Telefoanele mobile nu au crescut numarul de cazuri de cancer la creier - articole medicale - startsanatate