ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tensiune mica? Incearca remediile naturale - articole medicale

Tensiune mica? Incearca remediile naturaleHipotensiunea apare pe fondul unei vascularizari insuficiente a creierului, inimii si a altor organe vitale. Apar astfel ametelile, apatia si oboseala, prezente cu preponderenta la varstnici. Pentru a scapa de neplaceri, alimentatia este esentiala. Remediile naturale nu trateaza doar aceasta problema ci intreg organismul, care va fi tonifiat si intarit.

Primele semne ale tensiunii arteriale mici apar cand ne ridicam brusc in picioare din pozitie orizontala. Persoanele care au probleme de tesiune au mici dezechilibre, ameteli, iar acesta este semnul clar ca trebuie sa iei cateva masuri de tratare a acestei probleme, informeaza home-remedies-for-you.com.

Carentele de vitamina C si B, precum si lipsa proteinelor din alimentatie sunt responsabile pentru slaba oxigenare a creierului. Instabilitatea emotionala si stresul pot avea si ele ca efecte scaderea brusca a tensiunii.

Trateaza-te acasa cu sfecla rosie, consumata la pranz si seara. Este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale, care actioneaza rapid asupra imbunatatirii tensiunii arteriale.

Poti sa consumi sfecla rosie sub forma de suc, de doua ori pe zi, iar specialistii americani sunt de parere ca in numai o saptamana vei avea rezultatele dorite.

Baile fierbinti de seara in care ai adaugat sare amara sunt si ele remediile potrivite pentru imbunatatirea tensiunii arteriale. Dupa ce ai adaugat sarea in apa, bucura-te de baia ta pentru jumatate de ora, dupa care se recomanda somnul de noapte de opt ore, pentru o revitalizare completa a organismului.

Alimentatia ta va fi bogata in vitaminele C si B , care normalizeaza rapid tensiunea arteriala. Incearca sa adaugi in macarea ta o cantitate potrivita de sare. Nu sunt recomandate excesele, dar nu evita sa manaci sarat. Mai mult, poti incerca dimineata un pahar cu apa in care ai adaugat un praf de sare.

Este foarte important sa incluzi in alimentatia ta fructele. In primele cinci zile de la inceperea dietei tale naturale pentru imbunatatirea tensiunii arteriale, consuma fructe (in special citrice si banane) la un interval de cinci ore.

Nu sari peste masa de lapte cu cereale de dimineata sau seara pentru cel putin doua saptamani. Intre mese poti consuma nuci si stafide, dar si fructe si legume proaspete. Acest stil de alimentatia va fi urmat trei saptamani pentru a avea rezultate optime.

Miscarea este vitala pentru imbunatatirea tensiunii arteriale. Exercitiile de respiratie, mersul pe jos si inotul sunt ideale pentru a avea o tensiune normala si a scapa de ametelile pe care le resimti in fiecare zi. Incearca sa petreci cat mai mult timp in aer liber, la soare, pentru a scapa de starile de anxietate care favorizeaza scaderea tensiunii.

Echilibrul in alimentatie este cel mai important pentru rezolvarea problemelor de tensiune. Respectarea unei diete alimentare si de miscare pentru cateva luni sunt cele mai eficiente metode de a scapa de neplaceri si a reda organismului energia si forta de care are nevoie in fiecare zi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-15-2010/tensiune-mica-incearca-remediile-naturale-995254




Tensiune mica? Incearca remediile naturale - articole medicale - startsanatate