ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Terapeutica: Dieta sanatoasa fara hrana procesata - articole medicale

Deseori ne propunem sa urmam o dieta sanatoasa,  mâncând un meniu variat, usor de preparat, si sa scapam, rapid, de câteva kilograme. În timpul regimului, sunt importante cruditatile si „portia” de zece nuci. Iata ce trebuie sa contina meniul, timp de o saptamâna.

Luni. La micul dejun: 200 ml iaurt, patru linguri de cereale si o lingura de miere. La prânz: 100 g sunca de curcan, trei felii de pâine graham, o portie de salata verde (100 g). Gustare: o salata de fructe, grepfrut si ananas (200 g). La cina: 100 g brânza nesarata, 200 g peste înabusit si o salata verde (100 g).

 Marti. La micul dejun: 200 ml suc de citrice (lamâie cu grepfrut), o chifla de graham prajita si 50 g brânza nesarata. La prânz: 100 g brânza nesarata, 200 g salata de legume, preparata din praz si morcovi, plus doua felii de pâine de graham. Gustare: doua banane sau doi struguri. La cina: 200 g sunca de pasare si o salata verde.

Miercuri. La micul dejun: miezul de la zece nuci, doua felii de pâine  graham, o lingurita de miere. La prânz: 100 g sunca de curcan, doua felii pâine graham, 100 g salata de cruditati. Gustare: un grepfrut. La cina: 50 g brânza nesarata amestecata cu doi morcovi rasi si doua linguri de praz, taiat marunt.

Joi.
La micul dejun: 200 ml suc - grepfrut amestecat cu lamâie, doua felii de pâine graham prajita. La prânz: 100 g sunca de curcan, 50 g brânza nesarata, un grepfrut. Gustare: doua mere. La cina: o portie de paste, cu doua linguri de brânza nesarata si sos de rosii.

Vineri. La micul dejun: miezul de la zece nuci, doua felii de pâine graham, 100 ml suc de portocale. La prânz: salata verde asezonata cu suc de lamâie si o lingurita de ulei de masline, 100 g piept de  curcan sau de pui, doua felii de pâine graham. Gustare: o banana. La cina: 200 g salata de cartofi fierti cu sunca de pasare.

Sâmbata.
La  micul dejun: miezul de la zece nuci, doua felii de graham, o lingurita de miere, un mar. La prânz: 200 g porumb fiert si 100 g sardine. Gustare: un grepfrut. La cina: cereale cu lapte.

Duminica. La micul dejun: o cana de cereale cu suc de portocale. La prânz: 200 g  salata verde, cu boabe de porumb si brânza nesarata. Gustare: 200 g salata de fructe din mere si pere. La cina: paste cu suc de rosii si doua linguri de brânza nesarata.


http://www.adevarul.ro/articole/terapeutica-dieta-sanatoasa-fara-hrana-procesata.html




Terapeutica: Dieta sanatoasa fara hrana procesata - articole medicale - startsanatate