ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Top 5 alimente pentru frumusete - articole medicale

Top 5 alimente pentru frumuseteAlimentatia joaca rolul cel mai important in pastrarea sanatatii si a frumusetii corporale. Totusi, exista cateva alimente care au cel mai important aport in mentinerea unui trup frumos si armonios.

Pentru medicina naturista si industria cosmentica, grauntele de grau sunt recomandate pentru efectele sale tonifiante si dezinfectante. Decoctul din graunte de grau este un bun emolient. Consumat cu putina miere, devine remediul perfect impotriva racelilor, informeaza howstuffworks.com.

Tarata de grau este recomandata pentru detoxifierea organismului. Se prepara un ceai de maces, care se adauga peste tarata de grau. Se lasa la decantat doua ore, dupa care se bea amestecul in loc de apa. Toxinele vor fi eliminate rapid.

Taratele de grau sunt folosite si pentru tratarea tenului cu probleme. Combinate cu putina apa, obtinem o crema abraziva, care curata in profunzime pielea deteriorata si combate eficient acneea.

Nucile sunt bogate in vitamina E si sunt o sursa a tineretii. Pielea imbatranita si ridurile sunt combatute eficient prin dieta cu nuci, ideala pentru tenul uscat si deteriorat.

Legumele rosii si verzi intretin frumusetea prin aportul de vitamine. Morcovii, salata, spanacul, rosiile sau castravetii contin vitaminele A, C, E, care redau pielii elasticitatea si aspectul natural, sanatos.

Nu numai ca sunt baza unei alimentatii sanatoase dar sunt folosite drept masti naturale de protectie impotriva pielii deteriorate.

Citricele au cel mai rapid efect asupra frumusetii. Portocalele si in special lamaia sunt binecunoscute pentru efectele lor benefice asupra sanatatii si frumusetii.

Lamaia intra in componenta mastilor faciale, de par si de corp, iar grefele si portocalele sunt remediul perfect pentru tenul uscat si ridurile inestetice.

Fructele de mare sunt bogate in zinc si sunt ideale pentru tratarea tenului acneic si indepartarea excesului de sebum. Dieta cu fructe de mare stimuleaza producerea de celule noi, sanatoase, principala sursa a frumusetii tale.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-19-2009/top-5-alimente-pentru-frumusete-858673




Top 5 alimente pentru frumusete - articole medicale - startsanatate