ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tot mai multi tineri romani se imbolnavesc de inima - articole medicale

Tot mai multi tineri romani se imbolnavesc de inimaCele mai frecvente boli cardiovasculare in Romania sunt hipertensiunea arteriala si diferitele forme de cardiopatie ischemica, cel mai ingrijorator aspect fiind acela ca tot mai multi tineri sufera de aceste afectiuni.

"Ambele afectiuni debuteaza cel mai frecvent in jurul varstei de 50 de ani. Problema majora este ca in ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe cazuri de boli cardiovasculare si chiar de infarct miocardic acut la oameni tineri, sub 40 de ani. Aceasta apar din multe cauze, cele mai importante fiind fumatul, alimentatia nesanatoasa, sedentarismul si stresul", a declarat prof. dr. Dragos Vinereanu, specialist cardiolog, pentru csid.ro.

Acesta spune ca este foarte greu de stabilit la nivel populational si pentru toate bolile cardiovasculare privite in mod global in ce masura sanatatea inimii este influentata de mostenirea genetica.

"Fiecare pacient reprezinta o individualitate distincta din acest punct de vedere. Important este ca ceea ce putem sa modificam este stilul de viata", spune doctorul Vinereanu, precizand totodata ca exista numeroase alimente care ajuta la protejarea aparatului cardiovascular.

Printre acestea sunt vinul rosu, baut in cantitate moderata, pestele sau migdalele.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-10-2010/tot-mai-multi-tineri-romani-se-imbolnavesc-de-inima-1001421




Tot mai multi tineri romani se imbolnavesc de inima - articole medicale - startsanatate