ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tratamente naturiste pentru copii - articole medicale

Tratamente naturiste pentru copiiIntrebuintarile curative ale plantelor pot trata si afectiunile celor mici, doar ca doza administrata si componentele active ale tratamentului vor fi atent calculate, pentru a nu fi foarte puternice.

Mai mult, daca la adulti gustul acestor remedii nu este important, la copii el este determinant pentru a-i convinge sa se trateze in acest fel. Daca gustul este pe placul lor, ei vor urma fara probleme tratamentul, iar el isi va face efectul rapid, informeaza herbalremediesinfo.com.

Lamaia, menta, lemnul dulce, capsunile, zmeura si mierea vor oferi gustul placut al tratamentelor pe care cei mici nu le pot refuza. Remedile naturiste insa nu pot fi aplicate copiilor de pana la doi ani. Alimentatia lor nu poate suferi modificari. Pentru ei, laptele matern, merele rase, bananele si biscuitii vor fi cele mai importante alimente.

Poti prepara pentru copilul tau care a contactat deja o viroza de sezon putina glicerina vegetala in care ai adaugat menta si lamaie. Dupa fiecare masa, ii poti administra medicamentul astfel obtinut, pentru ca organismul sau sa se intareasca, iar raceala sa dispara rapid.

Siropul naturist este perfect pentru indepartarea tusei si tratarea gatului iritat. Prepara un ceai concentrat de menta, anason sau lamaie. Lasa-l sa fiarba pana cand apa a scazut la jumatate si strecoara amestecul. Adauga miere din belsug, sirop de artar si putina glicerina vegetala.

Depoziteaza siropul la frigider si administreaza tratamentul de doua ori pe zi. Iritatiile gatului, tusea seaca si chiar infectiile respiratorii vor fi indepartate prin acest tratament.

Baile fierbinti in care ai adaugat cateva picaturi de ulei esential de eucalipt, levantica si trandafir sunt ideale pentru indepartarea febrei copilului tau. Fereste-i insa zona ochilor si ai grija sa nu inghita apa cu care face baie.

Toate aceste remedii sunt ideale pentru copii de pana la cinci ani. Nu uita ca alimentatia lor sa fie bogata in citrice, care contin vitamina C. Mai mult, o perioada ei pot inlocui apa cu sucul de fructe, in care ai adaugat miere, pentru a avea gustul preferat.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-10-2009/tratamente-naturiste-pentru-copii-946580




Tratamente naturiste pentru copii - articole medicale - startsanatate