ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tratamentele cu ciocolata, rasfatul trupului - articole medicale

Tratamentele cu ciocolata, rasfatul trupuluiCiocolata contine antioxidanti care hranesc pielea, iar untul de cacao face minuni pentru partile sensibile si iritate.

Tratamentele corporale cu ciocolata iti lasa pielea matasoasa, cu un miros placut si ii redau elasticitatea naturala.

Ciocolata amara este mai eficienta pentru tratamentele corporale si este considerata de catre expertii in cosmetica crema de corp perfecta. Mai mult, ea contine cofeina, care stimuleaza circulatia sangelui, iar trupul va fi rasfatat si relaxat, informeaza herbcompanion.com.

Mirosul de ciocolata stimuleaza secretia de serotonina, hormonul fericirii. Pentru tratamentele corporale, ciocolata in exces este benefica, deci nu ezita sa iti acorzi cateva minute de placere in ciocolata.

Baile fierbinti in lapte sunt deja tratamente corporale traditionale. Le poti incerca si pe cele de ciocolata si vei observa efectele imediate asupra pielii tale.

Amesteca in apa de baie, reglata la o temperatura suportabila, ciocolata lichida, miere si spumant de baie. Amesteca energic si relaxeaza-te timp de 20 de minute.

Dupa baie, va urma masajul cu ciocolata, benefic in special pentru tenul uscat si dezhidratat, dar si pentru tratarea petelor rosii de pe piele.

Va fi masat intregul corp, dar cu o mai mare atentie pentru zona genunchilor, talpilor si mainilor. Lotiunea de corp se obtine prin amestecul ciocolatei amare cu putin ulei de masline si de susan.

Tratamentul cu ciocolata va fi completat de masca de corp, obtinuta din ulei de nuca, in care ai adaugat ciocolata amara si zahar brun. Dupa 20 de minute, indeparteaza masca de pe intreg corpul cu apa calduta.

Din ciocolata si cafea se pot obtine si masti faciale, care hranesc tenul, distrug celulele moarte si hidrateaza pielea sensibila. Aplica tratamentul saptamanal si in mai putin de o luna vei putea observa efectele.

Intr-o ceasca de cafea concentrata adauga ciocolata amara lichida si putin lapte. Aplica masca vascoasa pe fata si decolteu, exceptand zona ochilor si nasului. Tratamentul va actiona timp de 15 minute, dupa care vei spala fata cu apa calduta.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-14-2009/tratamentele-cu-ciocolata-rasfatul-trupului-818844




Tratamentele cu ciocolata, rasfatul trupului - articole medicale - startsanatate