ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Trateaza natural raceala copilului - articole medicale

Trateaza natural raceala copiluluiRemediile naturiste asigura sanatatea intregii familii. De la cel mic pana la cel mai in varsta membru, plantele te vor ingriji delicat si iti vor reda energia si vitalitatea.

Nu toate plantele benefice adultilor sunt recomandate pentru ingrijirea copilului tau. Mai mult, in cazul lui vei uita de pastile si vei insista cel mai mult pe ceaiuri fierbinti, sirop si tincturi, informeaza ehow.com.

Musetelul, menta, lamaia si feniculul nu vor lipsi din bucataria mamicilor. Pentru ca gustul este foarte important, pentru a-i convinge pe cei mici sa se trateze in acest fel, vei indulci ceaiul de fiecare data cu miere proaspata, dar numai in cazul copiilor de peste un an.

Vei avea nevoie si de glicerina vegetala, pentru ca medicamentul natural sa fie consumat cu placere. Pentru a le reda pofta de mancare, momeste-i mai intai cu un suc de mere obtinut din fructele proaspete si stoarse.

Pentru tratarea racelii, prepara un medicament naturist din cateva frunze de menta pe care le acoperi cu glicerina vegetala. Depoziteaza amestecul sase saptamani intr-un loc intunecat si rece.

Medicamentului obtinut ii vei da gust cu putina miere si cu sucul unei lamai. Daca cel mic a racit, il vei trata cu acest amestec de trei ori pe zi, in ceaiul de musetel sau simplu.

Siropul din plante este si el eficient pentru tratarea virozelor copiilor. Plantele proaspete sau cele uscate se vor fierbe la foc mic timp de zece minute, pana cand apa a scazut. Adauga miere si putina glicerina pana cand obtii un sirop vascos.

Amestecul se pastreaza la frigider si se va administra inaintea ceaiului fierbinte de seara, pentru tratarea gatului iritat, nasului infundat si migrenelor suparatoare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-21-2009/trateaza-natural-raceala-copilului-926395




Trateaza natural raceala copilului - articole medicale - startsanatate