ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Trateaza-te simplu si natural la tine acasa cu ajutorul mierii - articole medicale

Trateaza-te simplu si natural la tine acasa cu ajutorul mieriiNimeni nu stie cand a fost descoperita comoara ascunsa din stupi, insa unele picturi facute de cativa apicultori intr-o pestera din Spania dovedesc ca folosirea mierii dateaza de cel putin 7.000 de ani.

In acele vremuri, mierea era naturala 100%, insa ceea ce gasim noi pe piata nu este tocmai la fel. Daca vrei sa urmezi o cura pe baza de miere, ai grija sa alegi una de buna calitate.

Care2 te invata cum te poti trata simplu la tine acasa cu ajutorul mierii.

Pentru obezitate, tensiune arteriala ridicata sau nivel ridicat de colesterol, bea dimineata o ceasca de apa fiarta cu o lingurita de miere si cu 5-10 picaturi de otet de cidru de mere.

Pentru ameliorarea simptomelor artritei reumatoide, ia in fiecare zi o lingurita de miere cu 200 mg de guggulu sub forma de praf.

Daca suferi de ulcer oral, aplica o lingurita de miere si putin sofran de India direct pe ulceratiile bucale sau pe ranile de pe limba. Acest amestec va genera saliva si va scoate toxinele, scuip-o pentru a accelera procesul de vindecare. Pentru ulcere interne, se amesteca o cana de lapte cald cu o lingurita de miere si se bea de doua ori pe zi.

Pentru a vindeca o rana, pune ziua pe aceasta un tampon sterilizat cu putina miere, iar seara scoate-l.

Ai racit si te-ai saturat de toate medicamentele de la doctor? Atunci amesteca o jumatate de lingurita de scortisoara cu o lingurita de miere si mananca continutul de doua ori pe zi.

Pentru sinusuri, ia un amestec de o lingurita de suc de ghimbir si miere de doua-trei ori pe zi.

Amestecul dintre o jumatete de lingurita de frunze de dafin facute pulbere, un sfert de lingurita de pippali si o lingurita de miere este recomadat a se consuma de doua-trei ori pe zi pentru astm.

Pentru greata, varsaturi sau indigestie se amesteca o parte de suc de lamaie cu o parte de miere. Baga-ti degetul aratator in acest amestec si linge-l. Repeta acest procedeu de doua ori pe zi.

Daca suferi de anxietatete, este recomandat sa bei de doua ori pe zi un pahar de suc de portocale cu o lingurita de miere si putina nucsoara.

Esti fumator, insa vrei sa scapi de acest viciu? Inainte de a-ti aprinde o tigara, mestecata cateva bucati mici de ananas cu o jumatate de lingurita de miere. Acest amestec iti va reduce pofta de tigari.

Pentru febra cronica, fa un ceai de busuioc si adauga un sfert de lingurita de piper negru si o lingurita de miere. Repeta procedeul de doua-trei ori pe zi.

Sughiti incontinuu si nu te poti opri? Amesteca o lingurita de miere cu una de ulei de ricin. Baga degetul in amestec si linge-l. Repeta procedeul din zece in zece minute pana te opresti.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-30-2009/trateaza-te-simplu-si-natural-la-tine-acasa-cu-ajutorul-mierii-869722




Trateaza-te simplu si natural la tine acasa cu ajutorul mierii - articole medicale - startsanatate