ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Trucuri de frumusete si sanatate de acum 100 de ani - articole medicale

Trucuri de frumusete si sanatate de acum 100 de aniEste greu de inteles cat de mult a evoluat stiinta in timp, multi oameni avand impresia ca asa trebuie sa fi fost dintotdeauna. Totusi, sfaturile medicale de acum o suta de ani par incredibile vazute cu ochii de azi.

Mai mult decat atat, unele dintre ele pot chiar sa fie periculoase, conform apa. Mai faceau si un amestec de amoniac, iod si acid carbolic.

2. In cazul in care metoda anterioara dadea gres, acum 100 de ani, oamenii ar fi facut repede o inhalatie cu o substanta 4% cocaina, care curata instantaneu narile.

3. In caz de sangerare nazala, oamenii ar lua o ciuperca comestibila, Globaria bovista, culeasa direct de pe sol, si ar introduce-o direct in nas. Alte sfaturi includ ridicarea mainilor deasupra capului, aplicarea ghetii sau a unui material rece pe gat sau sira spinarii sau, in cazuri extreme, gheata poate fi pusa pe scrot sau pe sani, in timp ce in nas este introdusa apa cu sare.

4. Cand aveau dureri in gat, oamenii faceau un amestec de jumatate de cana de ulei de masline, jumatate de amoniac, jumatate de turpentina si un ou. A nu se uita de putina cocaina. Aplicau amestecul pe gat, lasau sa actioneze si clateau apoi, dupa ce gatul se inrosea pe dinafara si chiar apareau basici.

5. In caz de astm, se inhala cloroform. Daca acesta nu se gasea, se inhala nitrat de potasiu, fumul de cafea arsa sau tigari.

6. In cazul in care o persoana avea viermi intestinali, trebuia sa bea ulei de ricin cu 15 picaturi de turpentina.

7. Daca aveau probleme cu caderea parului, foloseau ceai de salvie amestecat cu whisky si niste quinina. Acest amestec era folosit pe scalp de doua ori pe zi.

O alternativa ceva mai curajoasa cuprindea amestecul de ulei de migdale, extract de rozmarin, vin, apa distilata si bioclorura de mercur. Aplicai in fiecare zi pe scalp si asteptai sa iti creasca parul... asta in cazul in care nu mureai intre timp, din cauze aparent necunoscute.

8. Paduchii sunt foarte persistenti si este nevoie de tratamente dure pentru a scapa de ei. Cum ar fi sa folosesti cherosen? Desigur, vor aparea basici, dar ele vor disparea pe urma cu niste creme si comprese reci. Macar ai scapat de nesuferitele creaturi.

9. Oricare persoana care are probleme cu acneea stie cat de greu este sa scapi de ea. Ce faceau stramosii nostri: macinau repede cateva frunze de cannabis si le puneau pe pielea afectata. Numai sa incerci asta acum si vei ajunge pe mana politiei!

10. Herpesul putea fi tratat cu o crema obtinuta din otet si praf de pusca.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/tratament/trucuri-de-frumusete-si-sanatate-de-acum-100-de-ani-1187227




Trucuri de frumusete si sanatate de acum 100 de ani - articole medicale - startsanatate