ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Trucuri istete de ingrijire a parului acasa - articole medicale

Trucuri istete de ingrijire a parului acasaParul este o podoaba naturala a femeilor, care vara este expusa in deplinatatea frumusetii ei. Totusi, acesta este si anotimpul in care parul se deterioreaza cel mai mult, din cauza ca este afectat de razele puternice ale soarelui.

Astfel, este nevoie sa ii acorzi timp si ingrijire speciala. Potrivit unor specialisti chestionati de apa, in special cea din piscine, parul deschis la culoare poate sa capete o tenta verzuie. Pigmentii rosii din tomate vor indeparta aceasta nuanta.

Zaharoza

Chimicalele din vopsele si decolorant pot sa fie dure cu scalpul si sa-l irite. Daca te clatesti cu niste apa cu zaharoza, aceasta ar putea sa neutralizeze pH-ul si sa se ajunga la un mediu mai potrivit pentru piele.

Scapa de matreata cu ibuprofen

Pentru a trata un scalp uscat si iritat, zdrobeste cateva pilule de ibuprofen si amesteca-le in sampon, dupa care spala-te pe cap cu acest amestec. Scalpul se va exfolia si apoi va ramane curat, fara pic de iritatie.

Taie bretonul cu foarfeca ondulata

Taie-ti bretonul cu o foarfeca ondulata sau zimtata, astfel incat sa nu aiba un aspect atat de dur, cum s-ar putea sa fie in cazul in care ti-l tunzi singur. Daca totusi esti in criza de timp, poti folosi acest tip de foarfeca.

Scapa de extensii cu ulei de masline

Daca ai avut extensii si vrei sa le dai jos fara sa mergi la salon (asa cum ar fi indicat), poti folosi ulei de masline. Aplica-l pe par pentru 15 - 20 de minute, dupa care extensiile vor fi simplu de indepartat.

Repara varfurile uscate cu gelatina

Creaza un tratament cu proteine pentru par dizolvand un plic de gelatina in apa fierbinte. Aplica pe par si lasa 30 de minute, dupa care clateste.

Faina pe post de sampon uscat

Faina poate fi presarata la radacina firelor de par, in cateva minute absorbind uleiul de pe scalp. Apoi se curata usor cu o perie si parul ramane mai frumos si cu un aspect mai curat decat inainte. Poti apela la aceasta solutie daca nu ai avut timp sa iti speli parul, iar aspectul sau este uleios.

Invioreaza parul roscat cu suc de merisor

Vopseaua rosie este cea care dureaza cel mai putin, aratand doar temporar vibrant, dupa care isi pierde din intensitate. Aplica suc natural de merisor pe par si lasa-l sa actioneze 5 - 10 minute, dupa care clateste. Vei vedea ca apoi vei arata ca proaspat iesita de la coafor.

Tepi fara sa folosesti gel

In cazul in care ai ramas fara gel in casa, ai parul scurt si vrei sa iti faci niste "tepi" sau suvite mai tari, care sa stea vertical, poti folosi crema cu protectie solara, aceasta avand acelasi efect ca gelul. De asemenea, si balsamul de buze cu putin sapun va avea acelasi rezultat. Aceste ingrediente te vor scoate si din situatia de urgenta si nici nu iti vor altera firele de par.

Periuta de dinti pentru vopseaua de par

Aceasta este buna pentru taparea parului in anumite zone, dar si pentru a aplica mai bine vopseaua la radacina, atunci cand alegi sa faci aceasta operatiune singura, acasa.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/ingrijire-corp/trucuri-istete-de-ingrijire-a-parului-acasa-1168970




Trucuri istete de ingrijire a parului acasa - articole medicale - startsanatate