ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Uleiul de peste previne bronsita si cancerul de plamani - articole medicale

Uleiul de peste previne bronsita si cancerul de plamaniUleiul de peste este foarte bun pentru sanatatea noastra datorita continutului mare de acizi grasi esentiali, in special omega-3.

"Datorita continutului mare de acizi grasi esentiali, in special omega-3, uleiul de peste este un supliment nutritiv deosebit de util si recomandat oricui, indiferent daca vorbim de mentinerea starii de sanatate si prevenirea bolilor, cat si in tratamentul anumitor afectiuni.

Studiile au demonstrat ca acizii grasi Omega-3 sunt recomandati pentru prevenirea unori boli precum Crohn, Alzheimer, bronsita, astm bronsic, cancer de colon, cancer de plamani, cancer mamar sau ciroza. Omega 3 actioneaza benefic si asupra fertilitatii, depresiei, circulatiei sangvine, diverselor forme de dermatita sau dermatoza, rahitismului, reumatismului, osteoporozei, spasmofiliei sau varicelor", informeaza doctorul Serban Damian, nutritionist sportiv specializat la CIO, prin intermediul unui comunicat remis Ziare.com.

Pentru mentinerea vitalitatii, a sanatatii si pentru cladirea unui sistem imunitar puternic, uleiul de peste ar trebui sa fie prezent in alimentatia zilnica a intregii familii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-16-2009/uleiul-de-peste-previne-bronsita-si-cancerul-de-plamani-977108




Uleiul de peste previne bronsita si cancerul de plamani - articole medicale - startsanatate