ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ultima fita in materie de frumusete: tratamente faciale cu caviar - articole medicale

Ultima fita in materie de frumusete: tratamente faciale cu caviarTratamentele faciale cu caviar sau cu masca de aur sunt ultimele fite scornite de saloanele de infrumusetare pentru a lua banii clientelor care tin la "obrazul subtire".

Astfel, cele care sunt dispuse sa stea circa o ora si jumatate cu pretioasele icre negre pe fata si sa scoata pentru asta din buzunare circa 200 lei, se vor putea lauda ca au un ten ca Britney Spears.

In plus, doamnele care isi fac abonament la unele saloane pot beneficia de bonusuri speciale: impachetari cu scortisoara, tratamente "absolut slim" si cu masca de aur. Un tratament facial uzual, care include, printre altele tonifiere, peeling, extractia comedoanelor, machiaj de zi costa 140 lei.

Pentru un ten sensibil si cuperotic, un tratament special ajunge la 180 lei. La acelasi pret, pentru o hidratare intensa se recomanda tratamentul Matrix, cu masca de aur. "Masca de aur din gama Matrix contine o concentratie mare de rodii, care la randul lor contin elagic. Elagic este un antioxidant extrem de eficace, mareste hidratia in piele, o hraneste si o lumineaza.

Recomandat pentru o hidratare intensa si refacerea tegumentului, dar si ca tratament excelent de frumusete cu rezultate vizibile si imediate", se arata pe site-ul salonului Onyx.

Si tratamentele cu ultrasunete au mare cautare. O sedinta de ultrasunete, care cuprinde, printre altele, tonifiere, ultrasunete cu acid hyaluronic, colagen, elastina, coenzima Q10, retinol costa 100 lei.

Tot mai mult teren prind si programele de microstimulare faciala, pentru 55 lei/sedinta. Este vorba de un aparat modern cu 8 programe presetate, pentru tipuri diferite de probleme. Pe langa aceste programe faciale -drenaj, lifting, tonifiere-, acesta prezinta o paleta impresionanta de terapii: raze infrarosii, terapie electromagnetica, terapie led si meloterapie.

Pentru elevi si studenti, unele saloane ofera bonusuri care pot ajunge pana la 15%.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/04-19-2009/ultima-fita-in-materie-de-frumusete-tratamente-faciale-cu-caviar-724701
Ultima fita in materie de frumusete: tratamente faciale cu caviar - articole medicale - startsanatate