ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un cocteil de 5 vitamine ar putea ajuta bolnavii de cancer sa traiasca mai mult - articole medicale

Un cocteil de 5 vitamine ar putea ajuta bolnavii de cancer sa traiasca mai multBolnavii de cancer in faza terminala care iau zilnic un cocteil din 5 vitamine ar putea sa isi prelungeasca viata cu inca doi ani sau chiar mai mult, pretind cercetatorii britanici si danezi, care au realizat in tandem un studiu in acest sens.

Trei din patru voluntari au supravietuit, cu acest "tratament" inca 5 luni fata de clasicele 12 luni de dupa diagnostic, unii fiind inca in viata la trei ani de la inceperea tratamentului, dupa cum relateaza Daily Mail.

Cel mai important este ca nu exista efecte secundare in urma acestui tratament, care consta intr-un amestec de Vitamina C, E, A, Coenzima Q10, acid folic, seleniu si betacaroten, fiecare in doze bine stabilite, cu mici variatiuni in cazul bolnavilor de cancer pulmonar.

Pe langa cele 5 vitamine, pacientilor li s-au mai administrat egasesc, printre altele, si acid linoleic, ulei de peste, Vitamina B12, B6, B2, B1.

In cadrul studiului au fost monitorizati pacienti danezi cu cancer la san, plamani, creier, colon si alte tipuri de cancer, care pe parcursul studiului au continuat sa ia tratamentul prescris de medic.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-16-2010/un-cocteil-de-5-vitamine-ar-putea-ajuta-bolnavii-de-cancer-sa-traiasca-mai-mult-995641




Un cocteil de 5 vitamine ar putea ajuta bolnavii de cancer sa traiasca mai mult - articole medicale - startsanatate