ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un dentist a refolosit seringile timp de 12 ani - mii de pacienti suspecti de HIV - articole medicale

Un dentist a refolosit seringile timp de 12 ani - mii de pacienti suspecti de HIVUn medic stomatolog din Colorado a refolosit, timp de 12 ani, seringile si acele pe cei 8.000 de pacienti. In prezent, toti cei care au trecut prin cabinetul sau sunt suspecti de HIV si hepatita si trebuie sa se prezinte urgent pentru analize.

Medicul Stephen Stein a procedat astfel in perioada 1999 - 2011, el administrand medicamente intravenos sau sedandu-si pacientii, relateaza MedicalDaily.

S-a descoperit ca medicul folosea aceleasi seringi si ace in mod repetat, adesea zile la rand. Orice urma de sange ramasa inseamna un risc mare de HIV, hepatita B si C.

In prezent se incearca contactarea celor cel putin 8.000 de pacienti. Pentru ca nu exista date referitoare la anii de dinainte de 1999, se recomanda celor care stiu ca au trecut prin cabinetul sau sa-si faca teste, de asemenea. Medicului Stein i s-a interzis sa mai profeseze inca de anul trecut.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/hiv/un-dentist-a-refolosit-seringile-timp-de-12-ani-mii-de-pacienti-suspecti-de-hiv-1178969




Un dentist a refolosit seringile timp de 12 ani - mii de pacienti suspecti de HIV - articole medicale - startsanatate