ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un dulce de weekend: Prajitura cu iaurt, ciocolata si banane - articole medicale

Un dulce de weekend: Prajitura cu iaurt, ciocolata si bananePrajitura cu iaurt, ciocolata si banane este un dulce traznit, atipic, dar rezultatul este impresionanat.

In plus are toate ingredientele care transforma un dulce facut in casa intr-o bucurie: ciocolata, crema si blat. Asa arata la final, dar in fapt este o banala prajitura cu iaurt, ciocolata si banane.

Iata ingredientele: trei banane coapte bine, 100 de grame de ciocolata neagra amaruie, trei borcane de iaurt de 150 de grame, trei linguri cu smantana groasa, opt linguri cu zahar, cinci oua, sase-sapte linguri de pesmet (facut din biscuit dulci sau din cozonac bine uscat), coaja rasa de la o portocala, o lingurita rasa de praf de copt, 150 de grame de stafide, putina esenta de rom si pentru decor trei linguri de crema de branza, un borcan de iaurt, trei linguri de zahar pudra si inca putina coaja de portocala.

Preparare unei prajituri traznite nu poate sa fie decat traznita la randul ei. Piseaza biscuitii. Nu foarte marunt. Striveste banane cu furculita pana rezulta un piure omogen si adauga pesmetul. Amesteca putin si pune cele trei borcane de iaurt. Omogenizeaza bine cu mixerul. Adauga coaja de portocala si praful de copt si mai amesteca putin.

Separat bate ouale intregi cu zahar pana ce acesta se topeste complet. Topeste ciocolata in bain-marie si amestec-o, dupa ce s-a racorit putin, cu cele trei linguri de samantana.

Incearca si tortul de mere, in varianta de toamna

Pune in crema de oua ciocolata topita, amestecata cu smantana. Pune stafidele si esenta de rom si amesteca usor. Rastoarna toata crema de oua rezultata, in compozitia de baza cu pesmet. Amesteca pana se omogenizeaza, dar incet ca sa nu se lase.

Unge o tava cu unt, tapeteaz-o cu hartie de copt, rastoarna compozitia si coace-o in cuptorul incins bine, la foc potrivit, 40 - 45 de minute. O poti taia dupa ce se racoreste si dupa ce-i pui glazura pe care o faci din crema de branza si iaurt (bine scurs de zer) batute cu zaharul pudra si putina coaja de portocala. Rade coaja cat de fin se poate. O sa coloreze apetisant glazura.

Un sfat: poti coace prajitura intr-o tava rotunda si o sa ai un foarte bun blat de tort peste care poti sa pui orice fel de crema vrei.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/mancaruri/un-dulce-de-weekend-prajitura-cu-iaurt-ciocolata-si-banane-1198091




Un dulce de weekend: Prajitura cu iaurt, ciocolata si banane - articole medicale - startsanatate