ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un extract din avocado si soia combate durerile cauzate de artrita - articole medicale

Un extract din avocado si soia combate durerile cauzate de artritaO combinatie de avocado si boabe ulei din boabe de soia reduce durerile si inflamatiile in cazul osteoartritei, arata un studiu recent.

Cercetatorii francezi au descoperit ca ambele alimente contin un compus numit fitosterol, antiinflamator si care combate durerea, conform Daily Mail.

In cadrul studiului realizat la Spitalul Lapeyronie din Franta, pacientii cu artrita la sold si genunchi au primit 300 mg si 600 mg de extract de avocado si ulei de soia.

Dupa 6 saptamani, doar 43% dintre pacientii care luasera acest extract au mai avut nevoie de medicamente antiinflamatorii, ei simtind imbunatatiri si in ceea ce priveste mobilitatea.

Totusi, din pacate, consumarea unor de avocado sau soia, chiar si in cantitati mari, nu are efecte terapeutice similare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-13-2009/un-extract-din-avocado-si-soia-combate-durerile-cauzate-de-artrita-917225




Un extract din avocado si soia combate durerile cauzate de artrita - articole medicale - startsanatate