ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Unii britanici isi spala asternuturile doar de trei ori pe an - articole medicale

Unii britanici isi spala asternuturile doar de trei ori pe anJumatate de milion de britanici isi spala asternuturile de doar trei ori pe an, dezvaluie un sondaj realizat in regat.

Una din sase persoane intervievate recunoaste ca asteapta si o luna inainte de a schimba lenjeria de pat, relateaza The Telegraph.

Asta, in timp ce expertii sustin ca aproape 10% din greutatea unei perne este data de celulele moarte si de alte impuritati care se isi fac cuib aici. Tot ei sustin ca asternuturile murdare pot avea pana la 10 milioane de paraziti.

Cele mai murdare paturi le au tinerii de pana in 25 de ani, unul din zece admitand ca isi spala lenjeria de pat de doar sase ori pe an, respectiv o data la fiecare doua luni.

Londonezii sunt in frunte, fiind rusinea regatului, a mai aratat sondajul realizat pe 1.029 de barbati si femei de pe intreg cuprinsul regatului.

Practic, jumatate de milion de britanici isi schimba asternuturile doar la 4 luni, perioada de timp in care nu ezista sa si manance in pat. Fara sa stie, se expun la numeroase boli, riscul cel mai mare fiind pentru astm.

Specialistii recomanda schimbarea asternuturilor macar la doua saptamani, preferabil chiar saptamanal.

Un studiu realizat tot in regat a aratat ca britanicii petrec mai bine de 49 de ore pe saptamana in pat, mai mult chiar cand temperaturile de afara sunt scazute.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-17-2010/unii-britanici-isi-spala-asternuturile-doar-de-trei-ori-pe-an-995984




Unii britanici isi spala asternuturile doar de trei ori pe an - articole medicale - startsanatate