ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vaccin care te ajuta sa te lasi de fumat - articole medicale

Vaccin care te ajuta sa te lasi de fumatFumatorii ar putea renunta la viciul lor printr-o simpla injectie, care face ca nicotina inhalata sa nu mai ajunga la creier.

In acest fel, ei pot scapa de dependenta, relateaza Daily Mail. Vaccinul, dezvoltat de Glaxo-SmithKline, care a facut o intelegere cu Nabi Pharmaceuticals, actioneaza in sensul ca anuleaza orice placere derivata din inhalarea fumului de tigara.

GSK va plati Nabi Pharmaceuticals 40 de milioane de dolari, urmand ca apoi sa dea firmei alte 500 de milioane de dolari.

Testele au aratat ca vaccinul, NicVAX, este eficient in proportie de 50% dintre cazuri.

In prezent, pe piata exista o serie de produse care ajuta fumatorii sa scape de viciu, cum ar fi plasturii sau guma de mestecat. Insa marea majoritate nu reusesc, pe termen lung, sa ajute dependentii sa nu se mai intoarca la viciu.

NicVAX este primul produs care previne reintoarcearea fumatorului la vechiul obicei, facandu-l sa se lase de fumat nu doar pe moment. Testele au aratat ca, la un an de cand s-au lasat de fumat, cei care au primit vaccinul sunt de 3,5 de ori mai putin predispusi sa se reapuce de fumat.

Conform statisticilor, in lipsa vaccinului, 90% dintre fumatorii care se lasa de viciu se reapuca de fumat la un an distanta.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-17-2009/vaccin-care-te-ajuta-sa-te-lasi-de-fumat-952753




Vaccin care te ajuta sa te lasi de fumat - articole medicale - startsanatate