ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Variatiile de tensiune pot anunta atacul cerebral, infarctul si stopul cardiac - articole medicale

Variatiile de tensiune pot anunta atacul cerebral, infarctul si stopul cardiacCercetatorii britanici au facut o descoperire care promite sa revolutioneze medicina preventiva. Potrivit acestora, nu doar hipertensiunea este un factor de risc in atacul cerebral sau accidentele cardiace, ci si variatiile mari si frecvente de tensiune.

Cu alte cuvinte, si tensiunea prea mica, inregistrata periodic, poate avea urmari la fel de grave asupra sanatatii ca si hipertensiunea, ambele putand fi, in cele din urma fatale, relateaza HealthDay.

Pana acum, doar tensiunea crescuta dadea de gandit, au explicat oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford, cei care au facut descoperirea dupa ce au monitorizat 2.000 de persoane.

Pacientii cu cea mai mare variatie de tensiune, observata pe parcursul a 7 vizite la medic, prezentau un risc cu 6% mai mare de a trece printr-un accident cerebral sau cardiac.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-13-2010/variatiile-de-tensiune-pot-anunta-atacul-cerebral-infarctul-si-stopul-cardiac-1001890




Variatiile de tensiune pot anunta atacul cerebral, infarctul si stopul cardiac - articole medicale - startsanatate