ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vascul, tratament pentru cancer - articole medicale

Vascul, tratament pentru cancerVascul nu este doar cea mai cautata planta de Craciun, ci si un veritabil dusman al cancerului la intestine.

Conform unor cercetari realizate la Institutul German de Imunologie si Oncologie Experimentala, extractul de vasc, injectat in sange, face ca efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei sa fie mai putin resimtite, iar cei care folosesc in paralel acest tratament traiesc mai mult dupa ce au fost diagnosticati cu cancer la intestine, relateaza Daily Mail.

Studiul a aratat ca din cei 429 de pacienti care fusesera tratati in paralel cu extract de vasc, doar 19% au suferit efecte secundare in urma sedintelor de chimioterapie si radioterapie, comparativ cu 48%, procentajul celor care au suferit efecte adverse dupa aceste sedinte, ei nefiind tratati cu extract de vasc.

Studiul a mai aratat ca sansele de a fi in viata la 5 ani de la diagnostic sunt cu 32% mai mari in cazul pacientilor care au fost tratati cu vasc.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-28-2009/vascul-tratament-pentru-cancer-983511




Vascul, tratament pentru cancer - articole medicale - startsanatate