ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vinul rosu previne cariile - articole medicale

Vinul rosu previne cariilePana acum, vinul rosu era considerat inamicul unui zambet frumos, insa cercetatorii au descoperit ca, in realitate, acesta previne cariile. Bonus: aceeasi bautura da un impuls si creierului si intareste sistemul imunitar.

Conform unui studiu realizat in Italia, de cercetatorii de la Universitatea Pavia, vinul rosu previne atasarea bacteriilor periculoase de dinti. Specialistii au calculat ca un pahar de vin rosu, zilnic, isi face perfect treaba, prevenind cariile, dupa cum se mentioneaza in jurnalul Food Chemistry, citat de Daily Mail.

Spre deosebire de vinul rosu, cel alb este daunator danturii, continutul mare de acid erodand smaltul dintilor.

In ultimii ani, s-a tot aratat ca, baut cu moderatie, vinul rosu protejeaza inima si fereste organismul de cateva tipuri de cancer. In plus, ajuta creierul, intareste sistemul imunitar, lupta cu diabetul, obezitatea si cu semnele imbatranirii.

Dupa cum a aratat o cercetare realizata in Marea Britanie, flavonoidele din vinul rosu previn instalarea bolilor degenerative ale creierului, precum Alzheimerul.

Dupa cum a aratat o cercetare a Universitatii Columbia, din New York, cei care consuma vin rosu se descurca mai bine la testele mentale, spre deosebire de cei care nu se ating de alcool.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-02-2009/vinul-rosu-previne-cariile-964636




Vinul rosu previne cariile - articole medicale - startsanatate