ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vinul rosu si branza, secretul longevitatii locuitorilor Sardiniei - articole medicale

Vinul rosu si branza, secretul longevitatii locuitorilor SardinieiSperanta de viata a locuitorilor Sardiniei a atras atentia National Geographic, care a vizitat zona, in cautarea secretelor longevitatii bastinasilor.

Iar ceea ce n-a lipsit de pe nicio masa pe timpul vizitei in Sardinia au fost branza, painea si vinul rosu. Ce a uimit National Geographic, conform ABC News, a fost nuanta vinului, care este aproape negru.

Potrivit realizatorului emisiunii The Blue Zones: Lessons for Living Longer From the People Who've Lived the Longest, speranta de viata a oamenilor din zona este cu circa 6 ani mai mare decat a locuitorilor altor parti ale lumii.

Iar, spre surpriza celor de la National Geographic, sardinienii isi beau vinul la masa, in timp ce mananca, fapt ce le curata arterele, eliberand in corp antioxidantii. Acesta ar putea fi unul dintre secretele longevitatii lor, alaturi de branza, bineinteles.

Cat despre peste, americanii au observat cu mirare ca acesta nu se regaseste la fiecare masa, fiind consumat doar o data pe saptamana.

De fapt, proteinele animale sunt evitate in general, fiind inlocuite de cele oferite de branza. Asemeni dietei mediteraneene, sardinienii consuma multe fructe si legume, o combinatie, se pare, castigatoare.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-22-2009/vinul-rosu-si-branza-secretul-longevitatii-locuitorilor-sardiniei-927890




Vinul rosu si branza, secretul longevitatii locuitorilor Sardiniei - articole medicale - startsanatate