ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Virusul Armageddon baga in sperieti lumea medicala - articole medicale

Virusul Armageddon baga in sperieti lumea medicalaAtunci cand Agentia pentru Protectie Sanitara din Marea Britanie a avertizat, luna trecuta, ca un nou virus ameninta sa faca ravagii in intreaga lume, expertii s-au inflamat si au intensificat cercetarile.

Ar putea acest nou virus sa fie asemuit cu cel care a declansat "gripa spaniola", care a facut aproape 100 milioane de victime in intreaga lume, in perioada 1918 - 1919?

Simptomele apar brusc, incep cu dureri de cap, febra, durere de stomac si greturi. Pe masura ce boala progreseaza, pacientii infestati sufera de sangerari si rani ce apar subit. In 30 la suta dintre cazuri, Febra Hemoragica Congoleza provoaca moartea pacientilor.

The Daily Mail scrie ca, la inceputul acestei luni, proprietarul unui garaj din Glasgow, in varsta de 38 de ani, care a fost la nunta fratelui sau, in Afganistan, a devenit prima victima confirmata a virusului necunoscut.

"Armageddon", asa cum a fost denumit virusul criminal, provine de la animale din Africa si Asia si este singurul virus care a trecut de bariera animal-om si a devenit mortal pentru cei infestati.

Luna trecuta, un alt pacient britanic a suferit de aceleasi simptome, dar testele medicale nu au dovedit ca ar suferi de aceeasi boala.

Oamenii de stiinta incearca acum sa stabileasca legatura dintre virusii care au bagat in sperieti lumea medicala.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/virusul-armageddon-baga-in-sperieti-lumea-medicala-1195832




Virusul Armageddon baga in sperieti lumea medicala - articole medicale - startsanatate